Furán látok mostanában. Mi lehet ez?
Ilyen sok apró "részecskét" látok a levegőben, amik gyorsan mozognak, rezegnek, mintha a levegő rezegne kicsit.
Ezen kívül még ilyen erőtér féleséget is látok magam körül, olyan, mintha hullámok indulnának felőlem.
Tudom, hogy nagyon fura megfogalmazás, de nem tudom máshogyan leírni. Valaki tudja, mi lehet ez?
1 hónapja voltam szemésznél, mert eltörtem a szemüvegem és kellett új (csak feles), és nem volt semmi gond a szememmel. De ez a dolog már régebben is volt néha.
Lehet hogy ezt a kérdést nem ebben a kategóriában kellett volna feltenned,hanem az ezotériában.
Ha igaz amit leírtál, akkor előfordulhat hogy a saját aura-dat látod.
Elvileg lehetséges.
Gépekkel is kimutatható a létezése, tehát ne kezdjen el senki beszólogatni.
Üdv.
Az aurát hagyjuk, hány ilyen teszt műsor volt már ahol emberek állították hogy aurát látnak, egyik sem látta mikor tesztelték őket. Pedig szép pénz összeg lett volna a jutalmuk. Bizonyítva sincs hogy létezne ilyen. Számítógéppel meg én is tudok aurát látni, akár szellemeket is mögötted. Az aurafényképezés is bizonyítottan kamu.
Na de mindegy.
Amiket a kérdező lát az a szem felszínén úszó valamik, nem tudom a nevüket, sokan látnak ilyet, én is szoktam. Ha fáradt a szemem akkor ilyen fura villámszerű csíkokat is látok. Ebbe nincs semmi ezotéria, ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!