Mostanában olyan furán érzem a pici rúgásait! 22+3hetes vagyok, és a kisfiam úgy rúgdos mintha a méhszájamat is érintené. Máskor meg olyan mintha a hólyagomba boxolna. Ez normális?
Én is 22 hetes vagyok, és nekem is imádja rúgdosni a hólyagomat,de most még nem érdekel, mert legalább tudom, h mozog. Szerintem ez normális, főleg ha farral lefelé van (mi is úgy vagyunk) De ha rendszeresen jársz dokihoz ő ha mgenézi látja h kinyílt e a méhszáj.
Boldog babavárást! :)
Hát remélem nem nyílt ki a méhszáj! De félek tőle, h esetleg igen. Nekem fejvégű, legalábbis papíron úgy van írva. Aranyosan rugdos, de van h olyan nagyon kellemetlenül hozzáér a kiskapuhoz, h attól tartok kinyílik...
Elsőnek üzenem!
Kecskeméten fogok szülni, kecskeméti vagyok. Néha azon tűnődöm, h most a 2.babával sokkal több dolgon bestresszelem magam, mint annó a kislányommal. Vele kiegyensúlyozottabb voltam...bár nem is hallottam ennyi szörnyűséget mint mostanában. Akkor csak a kritikus 12hetet aggódtam végig, most meg szerintem végig parázni fogok. :(
szép terhességet, egészséges kisbabát, és könnyű, gyors szülést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!