Használt már valaki Adria True Saphire vagy Adria Zöld fedőszínű kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
Most szeretném kipróbálni, hogy egyáltalán hogy állna, ezért nem szeretnék egy drágább márkával kezdeni. Érdekelne, hogy mi a véleményetek róla, mutat-e változást, látszik-e az eredeti szín vagy jól fed, stb...2012. jan. 14. 23:33
1/1 anonim válasza:
Az én véleményem: Túl nagy az átmérője ezért a fehér részt is kissé elszínezi, ami marha ronda összhatást eredményez, az egész természetellenes hatású, nem szép. A lencse maga kényelmetlen, elcsúszott sokszor magától. Mikor pislogtam mozgott a szememen...elég szörnyű látvány ha mozog az ember szeme:D
Persze ettől még lehet hogy valakinek jó... de nekem biztosan nem. Inkább menj be és kérj színes próbalencséket egy optikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!