Már 1x (6 hónapig) használtam kontaktlencsét (Precision UV) be is vállt, de azt optikában vásároltam, így elég drága volt! Neten nyugodtan vásárolhatok?
Én nem vásárolnék!
Nekem is a legelső lencsém 30 ezer volt!! Utána a másik szemészemnél 20 ezerért rendeltük... A mostani optikusomnál már "csak" 15 ezerért vásároljuk... Interneten nem tudod ellenőrizni az eredetét, és én biztosan nem raknám a szemembe azt a lencsét (ami kevés eséllyel ugyan, de van rá lehetőség), hogy kétes eredetű. Bár ez a te döntésed, dönts te! Nézz körül már optikában, lehet, hogy olcsóbb. Én nem ezt a márkát használom, de az enyém (Bioclear Toric) 15 000, és 3(!) hónapra.
Látom, nem most írtad a kérdést, de.. remélem segíthetek :)
Számomra is gyanús volt, hogy miért adják neten ennyire olcsón.. Itt, gyakorin meg is kérdeztem, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, és többen írták, hogy az eoptika.hu -ról megbízható, normális lencséket tudtak rendelni :) A másik pedig a lencsek.hu volt, amit többen dicsértek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!