Mitől van ez, nem bírom hordani a kontaklencsémet?
Már 2 éve ez van a havi nekem felejtös azér mer egyik szememmel alig látok és -14 es és csak éves lehet tesómnak 4 éve van és jó a higéniához annyit hogy a legdrágbább lencsefoyladékom van ami szépen rendben tartja!
Köszönöm a válaszod!:)
Első vagyok, és ha hiszed ha nem, tényleg segíteni akartam. Nem ajánlják az éves, de még a 3 havi lencsét sem. Akinek különböző a szeme, azoknak két különbözőt írnak fel a két szemére.
Vagy haviból nem gyártanak ilyen erőset? Az lehet, én nem tudom, de szívesen veszem a válaszod ez ügyben, hogy megértsem a helyzetet.
Elhiszem hogy segíteni akartál de ma kérdeztem meg növéremet és neki elmondták hogy ilyen erős havi lencsét nem gyártanak ezér ez kell:// meg nekem balesetem volt és eléggé rossz az új lencse 1 hónap kell mire ráilleszkedik a szememre és addig piszkálja ezér lenne rossz a havi
De még mindig köszönöm a válaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!