Ha egy szemész orvosi rendelőintézetben ír fel egy szemüveget, akkor arra van valamennyi tb-támogatás?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogyha optikai szalonokban teszi ugyanezt, akkor nem.2011. júl. 6. 15:20
1/13 anonim válasza:
Semennyi. Max az sztk szemüveg jár érte, de azért is fizetni kell valamennyit.
2/13 anonim válasza:
Ha jól tudom csak bizonyos márkájú keretekre van tb támogatás.
Ezek a bizonyos márkájú keretek meg kib@szott ocsmányak,bár tudom,kezd visszajönni a divatba a 70-80as évek...:D
3/13 A kérdező kommentje:
És a belerakott lencsére?
2011. júl. 6. 15:51
4/13 anonim válasza:
Kb + - 8 dpr tol van a tamogatas es kb 900 ft sporolnal vele. Szoval nem erdemes azt igenybe venni, mert altalaban a boltoknak jobb akcioi vannak.
5/13 anonim válasza:
Hagyd a szemüveget és nézd meg ezt [link]
a szemüveg az orvostudomány szégyene
6/13 anonim válasza:
Szemtorna... Megnézem, hogy egy 8-as vagy 11-es szemet hova tornáztatsz....
Jó, hogy nem a vakoknak reklámozod ezt a sz*rt...
7/13 anonim válasza:
próbáltad nem akkor ne kritizáld.
8/13 anonim válasza:
A szemtorna igazabol nem hasznos. Ez nem az en velemenyem en meg nem probaltam, de azt tanitjak hogy a sugartest mozgatja a szemlencsedet es ez nem befolyasolhato mozgas, nem akaratlagos. Tehat ezt nem lehet edzeni, ha meg nem lehet akkor tulajdonkeppen mi ertelme van a szemtornanak?
9/13 anonim válasza:
Nem a szemeddel látsz hanem az agyaddal,és nem a szemet edzi hanem a látást javítja
10/13 anonim válasza:
Szerintem qrvára nincs semmi támogatás!
János-kórház gyerek-szemészetén írtak a 1,5 éves lányomnak szemüveget, bementünk az ottani optikushoz : 60 ezer a két lencse + keret + munkadíj./ +7,0 és +7,5/;
Vision Express-nél AKCIÓsan 50 ezer a két lencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!