Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontakt lencse berakás-kivétel...

Kontakt lencse berakás-kivétel, jó módszerek?

Figyelt kérdés
Most lett kontakt lencsém, nagyon nehéz berakni, mivel olyan erős a szemreflexem, hogy erővel kell kifeszegetni a szemhéjam, hogy be tudjam tenni, a kivételnél is hasonló problémák vannak. Akinek hasonló problémája volt és le tudta küzdeni az írjon! Okoskodók kíméljenek, Köszi!
2011. jún. 26. 09:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán voltak, de ha még csak most lett, akkor lehet, hogy még meg kell szoknod, és lehet, hogy akkor majd jobb lesz. De amúgy nem tudom, hogy ez segít-e, de nekem amikor a lencse rajta van a szememen, akkor simán hozzá tudok nyúlni, egyáltalán nem irritáló, az olyan, mintha lenne valami védőréteg a szememen. Szóval merj hozzáérni. :)
2011. jún. 26. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, de 2 hét után már sokkal jobban ment. Hozzá kell szokni, mást nem tehetsz csak hogy minden nap berakod, kiveszed, ha időd van rá akkor akár többször is, tudom hogy idegölő ilyenkor még, de így fogod megszokni.
2011. jún. 26. 22:35
 3/4 anonim válasza:
Felsodrod a szempilládat bal kézzel jobb kéz középső újján a lencse,gyűrűsújjal lehúzod a bőrt a szemed alól és kitámasztod a járomcsontra a kezed. Előszőr gyakorold hogy ez biztonságosan megálljon.
2012. ápr. 1. 14:07
 4/4 anonim válasza:
nem hiszem, hogy a szemhéjad erősebb lenne mint a kezed, vagy csak nem fogod meg a felső pillád rendesen. erősen, tudatosan húzd fel a felső szemhéjadat és pillasorod, alul is ugyanígy nézz előre és rakd be. egyébként tömören annyi, hogy gyakorlás teszi a mesterté
2014. jan. 19. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!