Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A lézeres szemműtétnek van...

A lézeres szemműtétnek van több típusa is? Ha igen, mi alapján? Külön-külön csinálják a 2 szemet? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 14:03
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én nem akarok itt senkivel sem vitába szállni, de mielőtt műtétre készültem, elolvastam mindent, amit csak találni lehetett. Egészen biztos vagyok benne, hogy volt legalább 3 féle műtéti eljárás 3 féle árral. Akik a legolcsóbbat választották anno olyan 70-80.000 HUF körülit, kivétel nélkül nagy fájdalmakról számoltak be. Én az akkori legmodernebb és legdrágább módszert választottam 220.000 HUF/szem és nem volt semmi problémám, főleg utólagos fájdalmam nem. Arra azonban nagyon kell ügyelni, hogy elég műkönnyet csepegtessen az ember, mert a műtét után nem termelődik elég könny. Ha azt érzi az ember, mintha homok lenne a szemében, akkor az a szárazság jele. Nem tudom hány éves vagy, de ha már nem fiatal, tehát az olvasószemüveg korába lépnél, akkor nem érdemes megcsináltatni a drága műtétet, mert rövidlátó ugyan nem leszel többet, de aztán közelre nem fogsz látni és azért kell szemüveg.
2011. jan. 27. 23:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, többfajta látásjavító szemműtét létezik. Az egyik legújabb Sopronban van, és ezzel állítólag nem sértik meg a szaruhártyát, mint a többi eljárással.
2011. jan. 31. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!