Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Tórikus kontaktlencsés tapaszt...

Tórikus kontaktlencsés tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Most hordok először tórikus lencsét, de nem igazán érzem kényelmesnek. Előtte simát hordtam, azzal nem volt semmi panaszom. Bausch&Lomb Soflens-es amit most hordok. Másfajta tórikusnál is érezte valaki, hogy kényelmetlen?
2011. szept. 26. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nyolc éve hordok Soflens Toric-ot, de nem érzem hogy kényelmetlen lenne. Lehet hogy azért, mert még nem próbáltam más milyet. Lehet hogy nem a te szemedre valót írtak.
2011. szept. 26. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Probalj ki mast. A biofinity toric is nagyon jo. Vagy johnson and johson lencse.
2011. szept. 26. 22:44
 3/4 cukormookus ***** válasza:
En Bausch&Lomb Pure Toricot hordok jelenleg es semmi bajom vele. Nekem nagyon nem volt jo a SoftLens Toric, de a J&J lencseket sem szerettem. Erdemes esetleg - szakemberrel valo egyeztetes utan - Ciba termekeket kiprobalni, azok altalaban jok szoktak lenni, ha jo a bazisgorbulet. pl. Air Optix Toric
2011. szept. 28. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia:)

én biofinity-t használok.10 évesen lett lencsém most 12 vagyok:) kényelmes és nem érzek semmit hogy kényelmetlen lenne..csak annyi hogy jobban látszik mint a másik lencse de csak közelről:)

2012. márc. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!