Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sensonette fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sensonette fogamzásgátló tabletta mik a tapasztalatok? 1 nap 1 szemet kell bevenni belöle ugye?

Figyelt kérdés

Tudom kissé fura a kérdés, de még sosem vettem be ilyet ezért is kérdezem!

Kb. mennyi idő után kezd el hatni?

Mennyibe kerül?

2011. jan. 18. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a betegtájékoztató minden részlettel, amit tudnod kell.

21 napig kell szedni napi egy szemet, majd 7 napig szünetet tartani. A szünetben jelentkezik megvonásos vérzés, jellemzően a szünet 3-5. napján. A 8. napon el kell kezdeni az új levelet és így tovább.

Ha elkezded szedni, legalább két hétig mellé kell védekezni óvszerrel is, de a második levéltől már biztos a védelem.

A háromhavi adag ára 6000 forint körül van.

2011. jan. 18. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy bármelyik fogamzásgátló az elso hónapban nem 100 %-ban hat,csak a másodikban.én is szedtem a sensonettet,de én nagyon rosszul voltam tole,ossze-vissza jott meg a menzeszem,úgyhogy abba is hagytam.
2011. jan. 18. 13:05
 3/4 anonim válasza:
Én azt szedem már lassan 1 éve,nekem semmi problémám nem volt vele eddig,a menszim is megjön mindig szinte percre pontosan. Az első hónapban még elővigyázatosságból kell mellé óvszer,és természetesen 1 db-ot kell naponta bevenni :)
2011. jan. 18. 13:15
 4/4 anonim válasza:
én már 1.5 éve szedek sensonettet és tényleg nekem is mindig rendesen megjött a mensim de sajnos én híztam is tőle 7 kilót.de ez emberfüggő..én hajlamos vagyok a hízásra
2011. jan. 24. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!