Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jelentkeznek a fogamzásgátló tabletta esetleges tünetei?
Bármikor. Pecsételő vérzés már az első hónapokba, libidócsökkenés jelentkezhet pár hónap után, de hallottam olyat is, hogy vkinek a migrén csak két év szedés után jött elő.
Az esetleges májkárosodás (nyilván ritka), pedig több év után.
köszönöm a válaszokat!
második, te pedig nem tudom, miért vagy ekkora paraszt, egy egyszerű kérdést tettem fel és válaszokat vártam rá. nem szedek gyógyszert, a kérdés elméleti. bunkó...
Nem voltam bunkó. És mivel nem úgy írtad a kérdést h, ja amúgy nem szedek csak kérdezem jogos volt a megnyilvánulás, lévén h aki ilyet kérdez itt az nem olvas betegtájékoztatót.
És még egy dolgot mondok amire lehet megsértődni lehet nem: ne itt informálódj, mert itt csak találgatások vannak, ilyennel orvoshoz fordulj.
Másodiknál ott a pont.
Miért nem szakemberre hagyatkozol?? Vagy legalább neten elolvasnád betegtájékoztatót. Miért kell több ezerszer feltenni itt a kérdést? Nem csoda h annyian meddők lesznek tőle ha ennyire nem akarnak tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!