Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Eddig próbakontaktlencsém...

Eddig próbakontaktlencsém volt, ezek után mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Egyhónapos próbalencsém volt eddig, visszamentem a dokihoz és aztmondta hordhatom a lencsét. De ez a próbalencse csak egy hónapot bír ki. Szóval cserélnem kell, ennek a márkája Air Optix for Astigmatism.

Ahogy nézelődtem neten találtam egy lencsét. Elég kedvező áron van.

[link]

SofLens Toric

ou Soflens for Astigmatism

Azt szeretném kérdezni hogy ez a lencse jobb, vagy rosszabb mint az amit eddig hordtam. Mik a különbségek?

Azt láttam hogy a víztartalma a SofLensnek duplája 66%, illetve van uv szűrő is benne. Akkor ez a lencse megéri az árát, és nem teszi tönkre a szem. Mi a véleményetek a lencséről, nyugodtan megvehetem belőle a szememre???

2010. nov. 15. 22:58
 1/1 anonim válasza:
66%os víztartalmú lencse nagyon szárítja a szemedet hosszú távon. Utánanéztem a próbalencséd víztartalma 36% volt. Próbálj alacsonyabb víztartalmút keresni mert ha nagyon száraz lesz a szemed sok bajod lesz vele, fájni fog és és lehet h nem is tudsz majd idővel lencsét viselni
2010. nov. 20. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!