Ezt honnan tudná egy szemüveges??? Lehet akinek nincs szemüvege, annak kéne, azért nem lát...
Voltam szemüveges, pár éve lézereztettem, de jobban látok, mint szemüveggel valaha.
dec. 5. 07:23
3/8 anonim válasza:
Én valszeg jobban látok a jól beállított szemüvegemmel sok olyantól, akinek nincsen.
Volt pár olyan eset, amikor ez derült ki.
dec. 5. 07:54
4/8 anonim válasza:
Úgy állítják be a szemüveget/kontaktlencsét, hogy úgy lássunk vele, mintha nem kellene szemüveg/kontaktlencse. Erőssebbre nem állíthatják be, mert az nem lesz kényelmes.
De ez egy attól függ kérdés, mert személy szerint jobban látok kontkatlencsével, mint a nem a szemüveges közeli ismerősöm, mert neki kellene egy gyengébb szemüveg, csak nem hordja.
dec. 5. 07:56
5/8 anonim válasza:
Nem mindig sikerül olyan jól eltalálni, nekem pl. a mostani nem annyira jó.
De volt már olyanom is, ami tökéletes volt.
dec. 5. 10:04
6/8 anonim válasza:
Több rokonom is rövidlátó, de frissen készített szemüveggel sem látnak annyira jól mint én jó szemmel, szemüveg nélkül. Nekik nagyobb fokú a rövidlátásuk. Lehet, hogy 1-2 dioptriát lehet 100%-an korrigálni
dec. 9. 09:35
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyon erős a szemüvegem ezért csak fáj a szemük ha felveszik mindig újra felakarják próbálni de csak nem értik meg! De ne add nekik oda felpróbálni mert romlik a szemük!
dec. 29. 15:11
8/8 anonim válasza:
mar maga kerdes ellent mond maganak. Akik jol latnak, vagy lencsesek azok teljes korben kivalo latasuk van, ha jol van beallitva a lencse. A szemuveges csak egy reszeben latja jol a kornyezetet, ha jol tudom AI segitsegevel kb 120° amiben a erzekeljuk az objektumok kozelseget, tavolsagat, horizontalis meg vertikalis jellemzokon kivul, kizarolag teljes szemre. Ez viszont nem igaz szemuvegesekre, mert nem latjak ugyanigy monjuk fentrol vagy oldalrol tehat minden oldalrol ugyanugy, csak egy limitalt kornyezetben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!