Erős szemüvegesek! Ha leveszitek a szemüvegetek rögtön érzitek ,hogy erőlködik ,fárad vagy megfájdul a szemetek? Amikor felveszitek rögtön érezni a megkönnyebbülést?
Ez ugye abból adódik, hogy állandó jelleggel viselem a szemüvegemet már vagy 15 éve. Csak zuhanyzáshoz (de nem mindíg) és este alváshoz veszem le. Így teljesen természetes számomra az, hogy látok, reggel első dolgom a szemüveget felvenni és utána megyek csak akárhová is. Otthon, ismerős helyen ha leveszem a szemüvegemet pl megtörölni, akkor nem annyira furcsa az, hogy rosszabbul látom a dolgokat. Tudom pl azt is hogy saját szüleim se ismerném meg nélküle. Meg tágas térben nagyon fura levenni.
Én is úgy vagyok, ahogy az elözö: erösebb szemüveget viselek folyamatosan, reggel az elsö mozdulatom, hogy felveszem, erte a lámpa lekapcsolása után teszem a tartójába. Fürdés/zuhanyozásnál nincs rajtam, mert ha vizes, nem látok vele, de egyébként mindig.
Ha nincs rajtam, jóformán semmit nem látok, ha meg használom, akkor rendesen látok mindent. A szemüveg "testrész" számomra, teljesen természetesnek érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!