Erős szemüvegesek! Ha leveszitek a szemüvegetek rögtön érzitek ,hogy erőlködik ,fárad vagy megfájdul a szemetek? Amikor felveszitek rögtön érezni a megkönnyebbülést?
Ez ugye abból adódik, hogy állandó jelleggel viselem a szemüvegemet már vagy 15 éve. Csak zuhanyzáshoz (de nem mindíg) és este alváshoz veszem le. Így teljesen természetes számomra az, hogy látok, reggel első dolgom a szemüveget felvenni és utána megyek csak akárhová is. Otthon, ismerős helyen ha leveszem a szemüvegemet pl megtörölni, akkor nem annyira furcsa az, hogy rosszabbul látom a dolgokat. Tudom pl azt is hogy saját szüleim se ismerném meg nélküle. Meg tágas térben nagyon fura levenni.
Én is úgy vagyok, ahogy az elözö: erösebb szemüveget viselek folyamatosan, reggel az elsö mozdulatom, hogy felveszem, erte a lámpa lekapcsolása után teszem a tartójába. Fürdés/zuhanyozásnál nincs rajtam, mert ha vizes, nem látok vele, de egyébként mindig.
Ha nincs rajtam, jóformán semmit nem látok, ha meg használom, akkor rendesen látok mindent. A szemüveg "testrész" számomra, teljesen természetesnek érzem
Mindig hordom, így ahhoz vagyok szokva, hogy jól látok vele.
Nélküle nagyon rossz lenni, nem szoktam úgy lenni, csak pár pillanatokra, amikor nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!