Ilyenkor hol van a fogyasztóvédelem?
#10 Mondjuk lehet speckosabb a szemüveg. Nagyobb dioptria, vékonyítással, cilinderes, prizmás lencse. Nem minden lencse jó minden keretbe. Lehet pont az az egy volt :D bár ezt kétlem. Nekem 5,5 es 5 plusz dioptra cilinderrel és a legnagyobb vékonyitást szoktam kérni de ilyenkor is válogat az optikus hogy melyik keret jó hozzá. De akkor is kiszokott vagy 100-at pakolni at 1000-ből.
Olyan is volt h kiválasztottunk egy keretet és 2 hét múlva hívtak, hogy nem jó sajnos a lencse a keretbe mert túl vékony lett a lencse és menjek be nézzünk más keretet vagy még visszalehet a gyártónak küldeni. Bementem és néztünk más keretet. :) szóval a tapasztalataimból kiindulva nem tudom mi a baj a kérdezőnél.
> "Mondjuk lehet speckosabb a szemüveg. Nagyobb dioptria, vékonyítással, cilinderes, prizmás lencse. Nem minden lencse jó minden keretbe. Lehet pont az az egy volt :D"
A lencse úgy jön ki a gyárból, hogy nincsen méretre vágva. Képzelj el egy objektív lencsét, pontosan úgy néz ki nyersen. Hogy milyen keretet tesznek mögé, az lényegtelen, a gyártót semennyire nem érdekli.
A kérdezővel vagy elfelejtették közölni, hogy a kereten változtathat még vagy pedig magát a keretet és a kivágatást is külső féltől rendelik meg, bár akkor sem kéne fixnek lennie a megrendelésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!