Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van itt olyan, aki már indult...

Van itt olyan, aki már indult fogyasztóvédelemhez, vagy OBDK-hez fogszabályzási ügyben?

Figyelt kérdés

Sajnos folyamatosan leesnek a bracket-eim, már enni is alig merek.

A legelső leesés feltét után egy nappal történt, mikor még csak joghurtot tudtam enni a fájdalomtól.

Szinte minden hónapban (10 hónapja tart a fogszabályzás, és eddig 1 alkalom volt, amikor nem) 1-3 brackettel megyek vissza, mert leesnek.

Volt olyan, hogy visszaragasztották és amint kiléptem az ajtón leesett.

Nemrég viszont kiesett a gyűrűm, és akkor láttam, hogy szét van törve. Azért acél harapásom nem lehet, csak a minőségtelenségre foghatok egy ilyent. Ezt is 2x már visszaragasztották, legutóbb baromira fájt is, mert nem volt elég hely a fogaim között és a doktornő kb. beleerőszakolta a fogaim közé, már majdnem sírtam a fájdalomtól.

Nyilván egy idő után, mikor már fogászati rémálmaim lettek azon gondolkodtam, hogy csak legyek túl ezen és lesz@rom a fájdalmat... de ha így potyognak le a bracketek, akár több hónappal tovább tud tartani a fogszabályzási folyamat.

Egyébként 18 elmúltam, tehát önköltségre megy, egyetlen pozitívum eddig az egészben az volt, hogy a fogszabályzási összegnek csak felét kellett kifizessem, de még egy vagyon hátravan.

2020. szept. 14. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézesd meg egy másik orvossal!
2020. szept. 14. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék egy másik orvoshoz, ha másért nem is, csak, hogy meghallgassam a véleményét, és ha azt mondja, hogy ez így nem okes(egyébként a leirasod alapján nem tűnik annak de én nem vagyok orvos), akkor keresnek mást (akar azt akinek megmutatod), ezzel többre mész mint veszekedéssel.
2020. szept. 14. 09:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos ismerősök által (akik más fogszabályzó orvosnál vannak) érdeklődtem, hogy van ez az átmenet dolog.

Azok az orvosok azt mondták, hogy akkor le kéne vetetni a jelenlegit, azaz ki kéne fizessem a második felét a fogszabályzásnak és náluk újra tetetni a saját termékeikkel, ami megint egy drága mulatság.

2020. szept. 14. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen megertelek, bosszanto a helyzet, de en ugy vagyok vele, hogy inkabb fizetek ketszer,csak legyenek rendben a fogaim, mert az elkovetkezendo 20-30 evben nem szeretnek csunya fogsorral elni. Mindekozben el lehet inditani egy eljarast, azonban ez evekig huzodhat, eveket pedig szar fogszabalyzoval nincs ertelme eltolteni. Ha elfogadjak a panaszod, akkor akar magas osszegu karteritest is kaphatsz, tehat volt ertelme az egesznek. Termeszetesen mielott uj fogszabalyzot rakatnek fel, azelott kikernem egy ugyved, vagy nem is tudom kinek a tanacsat, hogy mivel lehet meg bizonyitani, illetve hogyan erdemes dokumentalni a problemat. Tovabba gondolom magat a regi fogyszabalyzo elemeit is el kene tenni, hatha szukseg lehet ra valamilyen bevizsgalashoz.
2020. szept. 14. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!