Van itt olyan, aki már indult fogyasztóvédelemhez, vagy OBDK-hez fogszabályzási ügyben?
Sajnos folyamatosan leesnek a bracket-eim, már enni is alig merek.
A legelső leesés feltét után egy nappal történt, mikor még csak joghurtot tudtam enni a fájdalomtól.
Szinte minden hónapban (10 hónapja tart a fogszabályzás, és eddig 1 alkalom volt, amikor nem) 1-3 brackettel megyek vissza, mert leesnek.
Volt olyan, hogy visszaragasztották és amint kiléptem az ajtón leesett.
Nemrég viszont kiesett a gyűrűm, és akkor láttam, hogy szét van törve. Azért acél harapásom nem lehet, csak a minőségtelenségre foghatok egy ilyent. Ezt is 2x már visszaragasztották, legutóbb baromira fájt is, mert nem volt elég hely a fogaim között és a doktornő kb. beleerőszakolta a fogaim közé, már majdnem sírtam a fájdalomtól.
Nyilván egy idő után, mikor már fogászati rémálmaim lettek azon gondolkodtam, hogy csak legyek túl ezen és lesz@rom a fájdalmat... de ha így potyognak le a bracketek, akár több hónappal tovább tud tartani a fogszabályzási folyamat.
Egyébként 18 elmúltam, tehát önköltségre megy, egyetlen pozitívum eddig az egészben az volt, hogy a fogszabályzási összegnek csak felét kellett kifizessem, de még egy vagyon hátravan.
Sajnos ismerősök által (akik más fogszabályzó orvosnál vannak) érdeklődtem, hogy van ez az átmenet dolog.
Azok az orvosok azt mondták, hogy akkor le kéne vetetni a jelenlegit, azaz ki kéne fizessem a második felét a fogszabályzásnak és náluk újra tetetni a saját termékeikkel, ami megint egy drága mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!