Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Rosszul látók! Szemüveg vagy...

Rosszul látók! Szemüveg vagy kontaktlencsét szeretitek inkább?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 14:38
A kérdező szavazást indított:
Szemüveg
Kontaktlencse
13 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Kontaktlencse, 0-24-es ún Night&Day típus, hogy ne kelljen esténként kivenni. Nyáron szoktam dioptriás napszemcsit hordani, hogy pihentessem a szememet.
tegnapelőtt 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
lencse, nem torhet el konnyen mint a szemuveg 2 kersze (keret meg lencse), nem porosodik, lehet benne jatszani labdajatekokat, biztonsagosabb (pl balesenel elore esel), szerintem lehet par dolog sorolni meg, persze ezzen is kell nyuglodni, tisztitani (szemuveget is), annyi a hatrany, hogy az elejen be kell tanulni berakni, utana 10mp rutin ha nem kevesebb. A masik, gond lehet, hogy vannak lencsek amiben nem aludhatsz, de arra is van egyebkent mar lencse. Nekem volt hosszu hosszu ideig lencsem meg szemuvegem. Osszehasonlitva lencse inkabb, de a mindennapos, ulok kolbaszt eszek dolog esetleg meloban meg ilyenek szemuveg, de ott is lehet lencse... szinte mindent kivalt a lencse ja bocs a koltseget nem. Nekem fel evnyi van, ~30 000 ft. Egy szemuveg meg vegleges, de barmi baj van attol fugg milyen draga szemuveget a keret vagy a lencse, lehet behozza az en lencsem 1.5 evnyi arat. En lencsere voksolok vegul.
tegnapelőtt 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

Én szemüvegpárti vagyok.

Szerintem öltöztet, imádom az egyedi darabokat, van is jó sok.

Amúgy kontaktlencse mellé is kell szemüveg, pl ha náthás vagy nem lehet bent

tegnapelőtt 14:50
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
A szemüveggel nincs annyi gond .
tegnapelőtt 15:16
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Szemüveg. Rosszul vagyok ha arra gondolok hogy odanyúljak a szemgolyómhoz
tegnapelőtt 15:19
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Szemüveg. Én sem szeretnék a szemembe nyúlkálni a lencse miatt.
tegnapelőtt 15:21
 7/14 qborka ***** válasza:
65%

Kontaktlencsét jobban szerettem,de hordtam szemüveget is, pl otthon hétvégén, amikor nagy ritkán nem mentem sehova,vagy buli után.

Náthásan is viseltem kontaktlencsét, nem volt tőle bajom.

tegnapelőtt 15:45
 8/14 anonim ***** válasza:
41%

Ha nem "dobta volna ki" a szemem anno a lencsét, akkor inkább az. De úgy egy év hordás után bármelyik lencsétől szemszárazságom lett.

Aztán meguntam a phaszakodást és lézer alá feküdtem...

tegnapelőtt 15:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Ki az agyhalott, aki az első és a hetes választ lepontozta?
tegnapelőtt 16:00
 10/14 qborka ***** válasza:
8/9 ugyanezért műtettem én is 🙂
tegnapelőtt 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!