Erősen rövidlátók!! Ti mennyire láttok rosszul a szemüvegetek vagy lencséitek nélkül? Bírtok hosszabb ideig lenni nélküle ?
Figyelt kérdés
Hamar megfájdul elfárad a szemetek az erőlködéstől? Amikor visszavesztek a szemüvegeteket vagy helyre illesztitek a lencséiteket az milyen érzés? Egyből érezni a megkönnyebbülést?okt. 18. 08:27
1/5 retektorta válasza:
Az erősen rövidlátók kb semmit nem látnak szemüveg nélkül. Ismerős környékről gyalog hazatalálnék, nem ütnének el az autók, de kb ennyi.
2/5 anonim válasza:
Én csak közepesen vagyok rövidlátó (-5-6D), de létezni se tudok szemüveg nélkül.
3/5 anonim válasza:
Itthon néha szoktam nélküle lenni, de csak, ha punnyadok, nem csinálok semmit. De egyébként pedig, ha bármit csinálok, ahhoz mindenképpen kell.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Első és harmadik válaszoló nektek hányas a szemetek? A szemüveges látásotok teljesen éles ugye?
okt. 19. 04:21
5/5 retektorta válasza:
Szopjon le, aki mínuszolt. -6D+cilinder+prizma, de igen, szemüveggel tökéletesen látok, 1.0 a látásélességem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!