Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Erősen rövidlátók!! Ti mennyir...

Erősen rövidlátók!! Ti mennyire láttok rosszul a szemüvegetek vagy lencséitek nélkül? Bírtok hosszabb ideig lenni nélküle ?

Figyelt kérdés
Hamar megfájdul elfárad a szemetek az erőlködéstől? Amikor visszavesztek a szemüvegeteket vagy helyre illesztitek a lencséiteket az milyen érzés? Egyből érezni a megkönnyebbülést?

okt. 18. 08:27
 1/5 retektorta ***** válasza:
68%
Az erősen rövidlátók kb semmit nem látnak szemüveg nélkül. Ismerős környékről gyalog hazatalálnék, nem ütnének el az autók, de kb ennyi.
okt. 18. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak közepesen vagyok rövidlátó (-5-6D), de létezni se tudok szemüveg nélkül.
okt. 18. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Itthon néha szoktam nélküle lenni, de csak, ha punnyadok, nem csinálok semmit. De egyébként pedig, ha bármit csinálok, ahhoz mindenképpen kell.
okt. 18. 15:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Első és harmadik válaszoló nektek hányas a szemetek? A szemüveges látásotok teljesen éles ugye?
okt. 19. 04:21
 5/5 retektorta ***** válasza:
54%
Szopjon le, aki mínuszolt. -6D+cilinder+prizma, de igen, szemüveggel tökéletesen látok, 1.0 a látásélességem.
okt. 19. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!