Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit tehetnék az ellen, hogy...

Mit tehetnék az ellen, hogy rövidlátokent a semmiből homályosan látok csak az egyik szememre messzire? Törtent veletek hasonló ? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Egyszercsak kezmosás közben bekönyezet a jobb sarokban a szemem.

Gondolom ha szappan ment volna bele az csípet volna..

-4es a szemem és voltam szemorvonal de semmit sem talált.

Korábban már észrevettem, hogy mindket szememre rosszabbul.latok távolra de mosta jobb szememre sokkal elesebben látok mint a a ballal.

A ballal ha csak azzal nézek a tavolva a mindne homályos felméternél tovább.

Letudtam olvasnia szamokat vizsgalatkor de homályosnak láttam az összeset.

Mivel nem volt specko műszer a szemüvegem viszgálatahoz a szemorvos azt hiszi jó a szemüvegem.

Korábban egy optimetrista pedig megnézte a szemüvegem ő meg azt monsta nem jó a szemüveg a szememmek.

A szemüveg nem cilinderes nekem meg rosszabodott a cilinder a szemeben.

A legbosszantóbb az, hogy olyan egesz nap minta bal szemem előtt lenne valami zavaró lathatlan dolog.

Ez csak azért lehet mert az agyam nem tudta összegeyeztettnia homalyos látást az elessel, ez az egyetlen magyarázat , mert a szemorvos erre nem tudott mit mondani.

A fő kérdés, lehet ez az egesz attól mert túl erőltettem a leptop es atelefon képernyő bamuást?

Elmúlhat szemcsepptől?

Lehetseges, hogy a szima kézi szappan egy bizony mennyisegben nem csíp es belekerűlt a szembe ami ekkora károkat okozott?

De azt látta volna a szemorvos nem?

Félek, hogy ez egyre rosszabb lesz.

tegnap 20:30
 1/2 A kérdező kommentje:
Mindenek 5 napja már.
tegnap 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
A kérdéseidre csak egy szemorvos tudna válaszolni, a szappan-ötlet teljesen kizárt, a képernyö is valószínütlen, mert mindkét szemeddel nézel, ha az egyikkel látsz rosszabbul, annak más oka van.
tegnap 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!