Egy gyógyszer mellékhatásaként 3 hónapja üvegtesti homályok jelentek meg nálam. Már nem szedem a gyógyszert de a homályokat látom. Azért írom ezt a bejegyzést aki hasonló dologgal küzd annak elmúlt idővel vagy valami segített legalább rajta?
Figyelt kérdés
nov. 26. 21:31
A kérdező szavazást indított:
Szem
Üvegtesti homály
Úszkáló homály
Látászavar
Szem probélma
2 szavazat
1/22 anonim válasza:
Uh ez szörnyű. Melyik gyógyszer okozta?
2/22 A kérdező kommentje:
Protonpumpa gátló gyógyszer, a neve controloc.
nov. 26. 21:48
3/22 anonim válasza:
Nekem egy traumánál jött, és mivel a vérnyomásom is felszökött, kaptam rá vérnyomáscsökkentőt, amit csak a stresszes időszakban szedtem. A germán gyógytudomány szerint olyasmit nézünk ami elborzaszt, elrettentő a számunkra. Nekem ez is megvolt, be is vörösödtek. Szemésznél voltam, azt mondta stressz, ami valóban volt. Ne pánikolj, ez-az első! Valaki azt írta 3 percig főzzél sárgarépát 2 szálat és igyál hozzá gránátalmalét 2dl vízben 2 evőkanál kivonat. Most fekete berkenyét iszom, savanyúkáposzta ilyesmik. Ez nagyon lassan fog rendeződni, nekem lassan 2?éve tart de enyhült. Pihenni amennyit lehet, napszemüveg-polarizált! És élő vitaminokkal bombázd magad. De ne pánikolj és ne stresszelj!
4/22 A kérdező kommentje:
A gránátalmát és a savanyú káposztát a magas antioxidáns tartalma miatt ajánlották, iszod? Gondoltam arra még esetleg hogy kipróbálok egy infúziós vitamin terápiát hátha segít.
nov. 26. 22:10
5/22 anonim válasza:
Ez lassan fog működni, amikor áttetszőek lesznek, egyes helyeken lézerrel kezelik. Állítólag az agy ha megszokja nem látjuk. Csak próbálni kell nem foglalkozni vele. Azért egy szemészhez elmehetsz (bocsánat a tegeződésért) utánna leírhatnád mit mondott.
6/22 anonim válasza:
Ezek idegrendszeri dolgok. A szemgolyó belsejében válnak le fehérjék ilyesmik, és árnyékot vetnek a látóidegre, ezért látod.
7/22 A kérdező kommentje:
Voltam már 3 szemésznél is ezzel a problémával és azt mondták hogy szedjek rá c vitamint es rutascorbint a magas antioxidáns tartalmuk miatt. Nekem egyelőre nem segített. Illetve azt mondták hogy az agy idővel kiszűri és vakfoltként kezeli, egyelőre ezt sem tapasztalom sajnos elég sokat látok és szinte folyamatosan.
nov. 26. 22:16
9/22 A kérdező kommentje:
2,5 - 3 hónapja.
nov. 26. 22:19
10/22 anonim válasza:
Azért látod folyamatosan mert a tudatoddal figyelsz rá. A szemtorna is jó dolog, elég drága a fekete berkenye lé is de keress gazdaságot akik zacskozva csappal dobozolják. Ezeket a szintetikus táplálék kiegészítőket a biológiánk nem ismeri, és nem érdekli. Élő vitaminokat keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!