Egy gyógyszer mellékhatásaként 3 hónapja üvegtesti homályok jelentek meg nálam. Már nem szedem a gyógyszert de a homályokat látom. Azért írom ezt a bejegyzést aki hasonló dologgal küzd annak elmúlt idővel vagy valami segített legalább rajta?
Figyelt kérdés
nov. 26. 21:31
11/22 A kérdező kommentje:
De ha jól értem neked a fekete áfonya lé bevált?
nov. 26. 22:22
12/22 anonim válasza:
És fogadd el, próbálj nem figyelni. Volt hogy napszemüvegben néztem tv-t😁. És telefont. Gyakorlatilag a szemünk beviszi a képet amit az idegrendszer feldolgoz, kialakul a saját képünk a világról. Ezért látunk sokmindent másként, pedig ugyan onnan, ugyan azt nézzük. A sze valamilyen szinten az agyhoz tartozik, de elég sok hülyeséget nézünk és sokat nyomkodjuk a vacakokat, amire nem a mi idegrendszerünk van kitalálva, ha elhisszük ha nem.
13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippjeid és hogy leírtad a tapasztalataid, nagyon sokat segít ez most nekem!☺️
nov. 26. 22:27
14/22 anonim válasza:
Folyton eszem-iszom valamit és igyekszem nyugodtan lenni. És nem idegesíteni magam olyasmivel amire nincs ráhatásom, ezért nem is nagyon nézek semmi hülyeséget. Javult, de még látok 1-2 fonal és pont féléket.
15/22 anonim válasza:
Valószínű hosszú folyamat lesz, nagyon szívesen!
19/22 anonim válasza:
És ez csak jött, vagy megelőzte valami? Nagyobb stressz időszak ilyesmi?
20/22 anonim válasza:
Igen volt egy nagyon nagy stressz és az ebből fakadó nagy horderejű változás az életemben. Plusz amúgy is rövidlátó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!