Ideiglenes kontaktlencse-tartó?
Figyelt kérdés
Az előző havi kontaktlencsékkel kidobtam a tartót is. Elfelejtettem új tartót venni. Valakinek valami ötlet, hogy ideiglenesen mibe tegyem majd használat után a lencséket?okt. 27. 10:38
1/8 anonim válasza:
Bármelyik drogéria, DM, Rossmann, bemész, veszel egy flaska folyadékot, kapsz hozzá tartót és az egész 1000-1500Ft-ból megúszható.
2/8 anonim válasza:
5-600ft egy kontaktlencse tartó egy drogériában.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. A gond az, hogy vidéken vagyok, a községben egy db ABC üzlet van, azon kívül egy kocsma. 😄 Ezért gondoltam valami itthoni megoldást, ami azért higiénikus.
okt. 27. 10:54
4/8 anonim válasza:
Esetleg még azt tudom javasolni, hogy lehet venni ilyen gyögyszeres tartó tárolókat, bár nem tudom, hogy egy kisboltba lehet kapni (szerintem nem), de azt is előtte érdemes kontaktlencse folyadékkal átmosni. Vagy netről rendelni, de annak is 1-3 nap a szállítási ideje (jobb esetben)
Érdemes venni pluszba kontaktlencse tartókat, nekem mindig van otthon 1-2 ilyen esetekre.
6/8 anonim válasza:
Nagyon hülye ötletnek fog tűnni, de ha falusi közegben, boltok nélkül vagy, akkor mosogass el két minél kisebb stampedlit minél alaposabban, aztán öblítsd át őket kontaktlencseápoló folyadékkal, majd töltsd fel őket frissen ezzel a folyadékkal és tedd bele a lencsét. A tetejét meg takard le alufóliával, hogy ne párologjon a "lötyi".
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
Stampedlit találtam, abba fogom betenni őket.
Amint bejutok egy drogériába, veszek több tárolót is, hogy máskor ne járjak így.
okt. 27. 13:28
8/8 anonim válasza:
Tapasztaltabbak a régi tartókat rakják félre. Én azt csinálnám ebben a helyzetben, hogy vennék folyadékot, mert az úgyis el fog fogyni majd. Ahhoz adnak tartót, azt kivenném belőle és használnám azt. Nem történik semmi, ha két folyadékot elhasználsz alatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!