Szellemképes látás(Asztigmatizmusnal) vagy dupla kepeket látok?
Eddig is volt SZERINTEM szellemképes latasom de csak esténként/ sötétbe es a szemem sarkából mozgó tárgyaknak.
Egy hete kb szinte egyfolytaba latom mindegy hogy tv-t nezek telefont tárgyakat. Nem közvetlen szo szerint dupla kepet látok hanem például a telefonon a mondatok felett egy halvány árnyék van a mondatokrol. Ha tárgyakat nezek akkor a felső részét a tárgynak(talan 0,5cm-1cm) ugyan ugy felette látok de halványan. Tvbe ugyan ez de tv-ben az embereknél nem feltétlen veszem eszre csak írásnál. Este sokkal rosszabb a zöld lámpáknál vagy a tablaknal azokból nagyobb részt látok igy.
Kaptam szemüveget meg mielőtt ilyen rossz lett es szerintem a szemuveg miatt. Bár nemtudom
mert direkt a szemtengelyferdulesemre is van. De meg csak kb 1 hónapja van a szemüvegem lehet idő után segít?
Sajnos felek mert nem akarom elveszíteni a latasom vagy hasonlok de szemészet szerint minden a legnagyobb rendben van a szemtengelyferdulesemen kívül es hogy van egy enyhe dioptriam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!