Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A szemem sokat romlott de ez...

A szemem sokat romlott de ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Sokat romlott a szemem év eleje óta nem sok dioptriába de sokal roszabul látok na de gy ideje enyhén duplán látok vagy nm is tudom hogy mondjam széleket kis halvány homályal látom de kijelzőn monitoron tv-n nagyon észrevehető 1-2 szinnél az egy szemmel is úgyan úgy látom közelről jó ahogy távolabb megyek egyre rosszabb ez lehet a szem romlása miadt? vagy mi lehet egyáltalán ez?Nemrégen voltunk szemészeten szemromlás miadt kell is a szemüveg.

2015. júl. 10. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem mínusz 5-ös vagy valamivel 5 fölötti van, és még sosem tapasztaltam, hogy kettőt láttam volna bármiből. Viszont, ha magam elé emelem a kezem szemüveg nélkül, akkor van egy plusz kontúrja, ha erre gondoltál. A távolabbi tárgyaknak nálam már nincs, vagy nem olyan erős. Kicsit arra hasonlít, mint amikor nagyon picit bandzsítasz és elkezdesz kettőt látni a tárgyakból, de épp csak annyira, hogy a kontúr mosódjon el.
2015. júl. 10. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
A szemészetre ne is mej. Hagy romoljon tovább!
2015. júl. 10. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves második válaszíró!

Nem tudom pontosan, hogy ezt mire írtad, és hogy tényleg ide szeretted volna írni, vagy máshova.

Ha jól értettem, akkor a kérdező tudja, hogy kell neki szemüveg (ha valami speciális üveget kérsz, akkor vannak helyek, ahol napokig készül).

Nekem meg csak most tűnt fel, hogyha nem veszem fel a sajátom, akkor ez a probléma fennáll. De azért köszi az aggódást, ha nem csak figyelmetlenség volt, akkor légyszí fejtsd ki bővebben.

2015. júl. 10. 14:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha meglesz a szemüvegem remélem elmúlik a probléma, igen olyan kontural látom ahogy moindtad énse mindent csak a kezem és a kijelzőket na meg az ilyen se közel se távolidolgokat de szemészeten is nagyoin homályosan látam a betűket de lencsével tökéletesen úgyhogy reménykedek hogy szemüvegel elmúlik
2015. júl. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!