Duplán látok az egyik szememmel?
Voltam szemeszeten es optikusnál is egészséges a szemem elvileg minden rendben van vele.
Annyi van hogy megkaptam eletem első szemüveget mert enyhén rövidlátó vagyok viszont a jobb szememben erős szemtengelyferdulesem van.
Na es nem tudom hogyan de sz előbb csak a jobb szemem volt nyitva egy pillanatra es kétszer láttam mindent a jobb szememmel.(a ballal normálisan) Felhuztam a szemüvegemet es szinte teljesen eltunt a jobb szememre is ez a problema. (eddig meg igy soha nem vettem eszre gondolom a faradtsagtol rosszabb)
Ez vajon lehet a szemtengelyferdulestol?
Veszélyes ha csak az egyik szememen látok “duplán”?
Mellesleg olyan problémám van meg hogy olyan mintha szellemképesen látnék főleg sötétben/sotetedeskor de mostmar napközben is néha észreveszem. Olyan mintha ami a szemem sarkában mozog latnam teljesen normálisan es maga után húz egy szellemkepet.
Ez is lehet a szemtengelyferdules végett?
Orulnek ha valaki segiteni vagyis valakinek ha van tapasztalata esetleg szivesen meghallgatnám.
(3honap alatt mostmar 3x voltam szemeszeten es 3x optikusnal de a szemtengelyferdulesen kívül elvileg minden rendben)
#1 Az a problema hogy nekem nem
mondtak el hogy az asztigmianal előfordul hogy duplán lát az ember avagy szellemképesen is. Ezért kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!