Multifokalis szemüvegre van bármilyen garancia, vagy ha nem tudom használni, buktam az árát?
Nem ez az első multifokális szemüvegem, tudom, hogy működik, a régivel nem volt gondom.
Ez az új szemüveg háromszor annyiba került, de nagyon nem vagyok vele elégedett.
Először domború volt vele a kép, ez elmúlt, de egy sort sem tudok elolvasni normálisan (tudom, hogy mozgatni kell a fejet, de azért húsz centit kéne látni fejmozgatás nélkül is).
Feszül a hátam, húz a fejem, ég a szemem.
Mit lehetne tenni? Kéthetente nem vehetek új szemüveget...
Valahol olvastam, hogy ilyenkor felajánlják, hogy tesznek bele olvasó lencsét, de azzal nem lennék kisegítve. Na meg, ennyi pénzből 4-5 olvasó szemüveget is csináltathatnék olcsóbb helyen.
Egy boltba vissza tudom vinni a terméket, ha nem tetszik, sőt a bontott ételt is, ha baj van vele, de itt?
Persze, visszamegyek, de jó lenne tudni, mire készüljek.
Nem biztos, hogy a számukra hátrányos megoldást is elmondják.
Köszi, nekem ez nem opció, mert csak közellátáshoz kell a szemüveg.
Egyébként a vége az lett, valamiért nem működött ez a munka-multi lencse, ezért tettek bele egy monitor olvasására alkalmas lencsét.
Kezdhették volna ezzel is, teljesen jó....
(Persze ha eleve olvasót készítenek, az olcsóbb lett volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!