Akiknek van Dial Vision állítható dioptriás szemüvegük, írjatok: milyen? Érdemes megvenni? Amiket Magyarországon árusítanak, azok milyen minőségűek? Tapasztalatok jöhetnek! Van ezekre garancia?
Kamu!
Ezeket az értékeléseket olvasd el:
12 vásárlóból 12 azt írja, hogy használhatatlan a termék, ráadásul nincs se cím, se telefonszám, semmi kontakt, hogy hova lehetne visszaküldeni vagy a pénzt visszakérni.
Ne dőlj be neki te is, csak pénzkidobás lenne.
Köszönöm. Egy ismerősöm fontolgatta, hogy vesz, de nem vette meg. A #3. Hozzászóló adott egy linket, ott voltak vélemények és az alapján nem vette meg.
Köszönöm szépen, hogy írtál. Azért még annyit írhatnál, hogy egy 10-es skálán hány pontot adnál a szemüvegre.
Tisztelt kérdezők
hogy ne essen senki ebbe a hibába
megvettem , egy kidobni való sz@r . a kukába való mivel olcsón vettem és nekem kéne finanszírozni a visszaküldést így az sem éri meg ha drágán vetted 4000 forint felett akkor csak pénz vissza . mindegyik egy haszontalan vacak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!