Nem merem felvenni a szemüveget és nem látom a táblát!? :/
Figyelt kérdés
Nem tudom de nagyon félek és zavarodott vagyok ha szemüveg van rajtam társaságban ezért nem merem felvenni és nem látom a táblát igy szenvedek egész órán a kontaklencsét meg nem engedik meg.. .:(2010. szept. 14. 18:09
21/23 A kérdező kommentje:
hát mindegy,ugysem lehet lencsém, de köszi :(
2010. szept. 18. 18:06
22/23 anonim válasza:
Nekem már 13 éve szemüvegem van. Amikor kicsike voltam és anyum fizette mondta, hogy nem engedhetjük meg magunknak a kontaktlencsét, sőt még egy drága keretet sem. Rábólintottam, tudtam, hogy nagyon drága. Már 20 vagyok pár éve én pénzelem a szemészetet. Hát mitmondjak neked? Inkább veszek szemüveget, sajnálom kiadni a sok pénzt minden hónapban. Inkább gyűjtöm egy szemműtétre.
23/23 anonim válasza:
Én elsős koromban kaptam szemüveget és most 13 éves vagyok.Mindenki mondja, hogy milyen jól áll és, hogy tök jól nézek ki.Nemértem, hogy miért parázol, nem fognak csúfolni meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!