Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Nem merem felvenni a szemüvege...

Nem merem felvenni a szemüveget és nem látom a táblát!? :/

Figyelt kérdés
Nem tudom de nagyon félek és zavarodott vagyok ha szemüveg van rajtam társaságban ezért nem merem felvenni és nem látom a táblát igy szenvedek egész órán a kontaklencsét meg nem engedik meg.. .:(
2010. szept. 14. 18:09
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
hát mindegy,ugysem lehet lencsém, de köszi :(
2010. szept. 18. 18:06
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem már 13 éve szemüvegem van. Amikor kicsike voltam és anyum fizette mondta, hogy nem engedhetjük meg magunknak a kontaktlencsét, sőt még egy drága keretet sem. Rábólintottam, tudtam, hogy nagyon drága. Már 20 vagyok pár éve én pénzelem a szemészetet. Hát mitmondjak neked? Inkább veszek szemüveget, sajnálom kiadni a sok pénzt minden hónapban. Inkább gyűjtöm egy szemműtétre.
2010. szept. 19. 16:05
 23/23 anonim ***** válasza:
Én elsős koromban kaptam szemüveget és most 13 éves vagyok.Mindenki mondja, hogy milyen jól áll és, hogy tök jól nézek ki.Nemértem, hogy miért parázol, nem fognak csúfolni meg ilyenek.
2011. márc. 12. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!