szerintem: fekete csőnadrág, fehér blúz szerüség vagy egy egyszerű fehér póló,meg egy ilyen mellénnyel -> [link]
ha hosszú a hajad akkor kösd ilyen SZÉP és DIVATOS kontyba
elöl 1-2 tincset hagyj lógni..
SZTEM jól nézne ki..de mindenkinek más az ízlése :)
ha nem tetszik az ötlet bocsiika :D
2011. jún. 26. 16:55
2/8 anonim válasza:
igen, ez a divat. de ha nem lenne divat, nem is hordanád?
2011. jún. 26. 17:05
3/8 anonim válasza:
Nos... az ilyen spongya bob medúzavadász szemüveghez egy kockanadrágot,nyakkendőt és inget ajánlanék. Ja,és remekül állna,hogyha befestenéd magad sárgára.
Na jó,hogy ne legyen leszólás a vége az ilyen szemüveghez a csőnadrág és a lezser felsők mennek.
En ellenzem az ilyen szemuvegeket. Nekem is van kb. 5. De mar nem hordom oket! Mar mindeninek ilyen van. Lehetsz divatos ugy is, hogy nem olyan vagy mint a varos 2harmada. Sok mas divatos szemuveg van, nezz utana;)
2011. jún. 27. 09:13
7/8 anonim válasza:
20.39!
Azért ezt nem kellene. Nem tudom, miért kötik a Btk-sokat az ilyen dolgokhoz. Szálljunk már le az ilyenekről.
Rengeteg Btk-s értelmesebb, mint Te.
Különben is, ahová én járok, ott egyik sem hord ilyet, és nem öltözködik hippi stílusban.:) Idióta. (Nagyrészt a hippi Btk-sok tanítják a gyerekedet az iskolában!!!!!!)
Amúgy meg mindenki azt hord, amit akar. Ne szóljunk már bele!
Egy volt nem hippi Btk-s.
2011. jún. 27. 11:05
8/8 anonim válasza:
Elnezest, nem szeretek kotekedni. A kerdezo mar egybol ugy kezdte, hogy ketseges abban, hogy ''divaos-e''. Ezt nem hiaba irta le, ugyanis szerintem meg egy kispisis is rajonne, hogy nem potyara tette fel a kerdest. En tanacsot adtam, ha neked mas velemenyed van, akkor ird le, de ne koss bele az en velemenyembe. Koszonom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!