Nem merem felvenni a szemüveget és nem látom a táblát!? :/
Figyelt kérdés
Nem tudom de nagyon félek és zavarodott vagyok ha szemüveg van rajtam társaságban ezért nem merem felvenni és nem látom a táblát igy szenvedek egész órán a kontaklencsét meg nem engedik meg.. .:(2010. szept. 14. 18:09
1/23 anonim válasza:
Ki nem engedi a kontaktlencsét?
Egyébként nem tudom, mit vártál, csodák nincsenek.
Vagy felveszed, és látsz, vagy nem veszed fel és nem látsz.
Az első egy-két egyes után majd felveszed és megszokod.
2/23 Carena válasza:
Szard le ki mit gondol a szemüvegedről! Viseld nyugodtan! Meg kell szokni és jó lesz!
3/23 A kérdező kommentje:
szülök
2010. szept. 14. 18:13
4/23 A kérdező kommentje:
köszi :) csak olyan nehéz :/
2010. szept. 14. 18:14
5/23 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
szülök
És ki az apa?
6/23 anonim válasza:
Jaj, de izék vagytok, de igazán!!! Az én lányom ugyanezt előadta, hogy jaj, a szemüveg, oké, legyen kontaktlencse. Nem volt könnyű kinyögni az árát, de ő is inkább vakoskodott, de nem vette fel a szemüveget. Határozottan jól állt neki, de nem és nem. Évek teltek el így, és most kért szemüveget, mert unta a lencsét, kiszáradt a szeme, nem győzte szemcseppezni. Most büszkén hordja a szemüveget, amit pár éve erőszakkal sem lehetett volna feltetetni vele. Igaz, ez már másik keret, mert a korábbit kinőtte. Gongolom, ugyanaz a korosztály lehetsz, mint ő volt akkoriban. De nézz körbe, az emberek fele szemüveges, a maradék fele kontaktlencsét hord, és a maradéknak, az emberek 1/4-ének jó csak a szeme.
7/23 anonim válasza:
Szia!Én 7 éves koromban kaptam szemüveget,olyat,min a szódásüveg.naná,hogy nem viseltem,mire 18 lettem,már alig láttam,csak romlott a szemem.aztán csináltattam egy normális keretet,rájöttem,hogy nemcsak hogy jól áll,de ad az embernek egy intelligensebb ,komolyabb külsőt.most 31 éves vagyok,már sokat javult a szemem,már bánom,ogy anno ciki volt.tojd le a többieket,nem véletlenül írta a doki
9/23 anonim válasza:
akkor bizony marad az hogy megkeresed a rávalót és veszel magadnak kontaktlencsét. kb. 3000 ft havonta.
10/23 anonim válasza:
Én is ugyanigy voltam most 9.es vagyok és tavaly tavasz végén kaptam kontaktlencsét mert észrevették a szüleim hogy ha látok az órán sokkal jobban tanulok mert nekem nagyon rossz szemem volt te is mond meg nekik ezt hogy nem mered felvenni mert félsz stb mondjuk nekem jó volt mert még ráadásul fogszabim is van de azt is mindjárt leveszik és már szeretnék szemüveget amugy utolsó honnan veszed hogy 3000 forint a lencse?? nagyon jó lenne:) 3 hónapra 17ezer forint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!