Szemüvegesek! Milyen maszkot és hogyan hordtok, hogy ne párásodjon be? Bármi praktika, ami bevált?
Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 20:28
1/9 anonim válasza:
Ezt a fajtát keresd, nekem ez vált be.
2/9 anonim válasza:
A szemüveg alá kell illeszteni a maszk felső részét.
Lehet kapni páramentesítő sprayt a szemüveghez.
Még nem próbáltam, de állítólag, ha szappanal átkened a lencsét, vagy szappanos vízzel megmosod, de nem öblíted le, csak hagyod megszáradni, esetleg törlőkendővel megtörlöd utána, az is segít.
3/9 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy nem hordom a maszkot. Nem fogok magyarázkodni, nyomjátok a pirosat.
4/9 anonim válasza:
Sima orvosi maszk.
Ha jól az orrodra igazítod a fémszálat, nem fog párásodni.
5/9 anonim válasza:
Nekem is bevalt. Itt olcsóbb, 50,-Ft:
6/9 anonim válasza:
Ha párásodik, akkor nem ér semmit, mert bemegy a levegő. Én úgy csinálom, hogy két vatta korongot kettéhajtok, és belerakom a maszkba V alakban az orromhoz. Bedugom a V alakba az orrom, és nem megy ki mellette levegő, csak a maszkon keresztül, és a vattán keresztül. Ez mellett még a napszemüveg alját is rányomom a maszkra.
9/9 anonim válasza:
Textil maszkkal se parasodik meg a kékkel se. Fúrt lencsés szemüveg, tehát tappancsos - lehet, hogy ez is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!