Most kaptam szemüveget és amikor mentem az utcán úgy éreztem, mintha egy 'emelkedőn' lépkednék. És kicsit jobban lejtett is így szemüvegben az út. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
A jobb szemem -0, 75-ös, a bal -2, 75-ös!
Lehet, hogy csak meg kell szokni a szemüveget? És akkor jobb lesz? Vagy rossz a szemüveg dioptriája??
2010. aug. 5. 18:49
1/5 anonim válasza:
meg kell szokni
nekem a napszemüveggel volt igy,kbv 2 hétig olyan volt mintha lépcsők lettek volna előttem:D
2/5 anonim válasza:
Először nekem is ilyen érzésem volt a szemüvegtől:S
Át kell állnia a szemednek,megszokja..és már minden jó lesz:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Majd csak megszokom.. :)
2010. aug. 5. 18:56
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg menj vissza az optikushoz, valószínű rosszul csiszolták. Jobb helyeken a kész szemüveggel sétáltatnak, lépcsőztetnek, hogy mennyire jó a szemüveg. Ha nem biztos a járásod, a szemedet erőszakolod meg az erőltetéssel. A diopria biztos, hogy jó, amit írsz egyértelműen csiszolási hiba. Tapasztalatból mondom, és tényleg ne hidd, hogy a szemed megszokja, mert legfeljebb még egy kis szemtengelyferdülést is szerzel magadnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát jó.. Azért a biztonság kedvéért majd a visszamegyek aszemészetre!
2010. aug. 6. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!