Hány dioptriáig mennétek ki biztonsággal az utcára szemüveg nélkül?
Figyelt kérdés
Mit nem látnátok már?2020. aug. 9. 13:13
1/7 anonim válasza:
Mínusz kettes szemmel mászkáltam az utcán, amikor elhagytam a szemüvegem, nem is a biztonsággal volt a baj, hanem hogy nem ismertem fel az embereket messziről, aztán megsértődtek.
2/7 anonim válasza:
Én csak akkor csináltattam szemüveget, mikor már -3 volt
3/7 anonim válasza:
Nekem -3, ellennék nélküle, de nekem is az a problémám, mint az első válaszolónak, többször volt már ciki helyzetem miatta.
5/7 anonim válasza:
Nekem -3,5 körül van, és nem mernék kimenni.
-1,5-al mászkáltam évekig.
6/7 anonim válasza:
Nekem -3,75, én se nagyon mernék. Bár voltam mostanában 1-2 napot nélküle, nem volt gond, de nagyon zavaró.
7/7 anonim válasza:
-1-es dioptriával még el lehet lenni szemüveg nélkül, de -2 felett már egyre-egyre rosszabb. Jelenleg -2.75-ös a szemem. Nem mondom, hogy nem tudnék szemüveg nélkül A-ból B-be eljutni, de azért nem kellemes. Szintén tapasztaltam amit #1 írt, de ez még csak a kisebb gond. Azt veszem észre, hogy szemüveg nélkül a tájékozódási képességem és a reakcióidőm is drasztikusan romlik.
-4 dioptria esetén már elképzelni sem tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!