Hogyan lehet védekezni egy gázspray könnygáz támadás ellen? Szemüveg álarc vagy sál hatásos védekezés?
Azért búvárszemüvegben elég komolytalanul festenél, a sál meg akár még jó is lehet, de hatásfoka messze elmarad a gázmaszkétól, ezért inkább utóbbit javaslom, ha éppen "rendvédelmi biztonsági emberek támadnak" rád.
Csak érdekel: te vagy az, aki naponta kérdez valamit önvédelem témakörben? Mert akkor elég súlyos szorongásod lehet, kezelni kéne.
Nem nem én vagyok.
Csak ez azért érdekel mert Magyarországon nem engedélyezett a sokkoló használata csak gázspray-vel lehet megvédeni magát az embernek de az nem mindig hatásos pláne nem akkor ha a bűnöző fel van rá készülve hogy gázspray-vel fog védekezni a sértett.
Önvédelmi edzéseken tanítják a fenyegetettség 3 lépését. Valamint alap hogy a fenyegető kezét mindig figyelni kell.
De ha megnézed az amcsi letartóztatásokat,ott elég ha vki megvakarja a hátát vagy benyúl a kesztyűtartóba az iratokért már lövik is le.
Az önvédelemben is ez érvényes. Ha eltűnik a keze cselekedni kell.
"ott elég ha vki megvakarja a hátát vagy benyúl a kesztyűtartóba az iratokért már lövik is le"
Azért lövik le, ha kapkod, nem követi a rendőr utasítását és nem kommunikál. Az USA-ban egyszerű fegyverhez jutni. Ha megállítanak valakit, feltételezik, hogy van neki. Ha valakit megállítanak, elkérik az iratait és szó nélkül az övéhez, kabátja alá vagy a kesztyűtartóhoz kap, naná hogy lelövik. Mindenkinek van szája, működjön együtt a rendőrrel. Mondja meg, ha van nála fegyver, van/nincs engedélye rejtve viselni, hol vannak az iratai, hogy vegye elő úgy, hogy ne érezze veszélyesnek a rendőr, elő vegye-e egyáltalán vagy bízza a rendőrre.
Szóval nincs szája... értem... valószínűleg akkor a rendőrnek is feltűnik hogy nincs semmi ott ahol egyébként a szája lenne.
(Könyörgöm legalább gondold át mit írsz le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!