Uszodában szabad szemüvegben (nem úszó szemüvegről van szó) a medencékbe menni?
Amikor többen vannak a sávban, nyilván nem szabad víz alatt úszni, mert ha feljössz, felboríthatod a másikat. Én is csak akkor szoktam, ha egyedül vagyok a sávban, vagy ha csak egyvalaki van még, de ő tudom, merre tart.
Ha meg leesne a szemüveg és a medence aljára süllyedne, én felhoznám neked, ha megkérsz. Ha lány vagy, csak akkor hoznám fel, ha utána megnéznéd a férfi-vizibalett bemutatómat is. :D
Ha nem őrültek úsznak melletted, nem csapnak véletlenül az arcodra, amitől baja lehet a szemüvegnek.
Szerintem menj a vízbe nyugodtan szemüvegben, de lehetőleg ne gyorsan úszók közé. Ha pedig nem szabad bemenni úgy, úgyis szól az úszómester, és megkér, hogy tedd le. De baj nem lehet belőle. ha meg mégis balhét csinálna emiatt az úszómester, akkor tényleg jobb, ha olyan helyre nem mész többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!