Tönkretette a szemem egy ismerősöm szemüvege?
Figyelt kérdés
2 másodpercre felpróbáltam szórakozásból egyik haverom szemüvegét és azóta alig látok! 50 mtéerre épp, hogy csak felismerem ,hogy hanya tábla van kirakva. 30?60?80? Fogalmam sincs. csak 88-at látok. Aztán kb 10-15 méterre látom élesen.2020. júl. 31. 19:46
1/9 anonim válasza:
Ilyen nincsen. Itt valami psziches bemeseles lehet maximum.
Egyszer hulyeskedesbol poszen beszeltem, es utana ugymaradtam. De csak mert fiatal ideges tini voltam. Csondbe maradtam, es mikor masra gondoltam, elmult.
2/9 A kérdező kommentje:
De nem tehetek róla ember! Ez a probléma VAN és kész. Azóta amióta felpróbáltam a szemüvegét
2020. júl. 31. 19:51
3/9 Lena7 válasza:
2 másodperc alatt nem romlik el a szemed.
Lehet, hogy ha beképzeled. Ha holnao is fent áll ez a probléma, akkor meg menj el szemészetre. Ott meg majd megmondják, hogy ki bajod.
4/9 A kérdező kommentje:
Holnap is? már 2 hete!
2020. júl. 31. 20:08
5/9 Lena7 válasza:
Bocsi, nem írtad, hogy mikor történt.
És 2 hét alatt nem voltál képes elmenni szemészetre ?
Igen, korona van, igen sokat kell várni, viszont nem lehetetlen bejutni
6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem, mert csak az elmúlt 2 napban vezettem. A többiben meg szinte észre sem vettem... Nem néztem, hogy mikortól éles valami.
2020. júl. 31. 20:17
7/9 anonim válasza:
Juj, itt nem a szemed lett furcsa.
8/9 anonim válasza:
Olyan lehet, hogy begörcsölhet az izom, de az 2 hét múlva már rég elmúlott volna. Nézesd meg magad egy szemorvossal!
9/9 anonim válasza:
két másodperc alatt nem rontja el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!