Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen orvoshoz lenne érdemes...

Milyen orvoshoz lenne érdemes fordulni ezzel a problémával?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Körülbelül két hete szenvedek már a problémámmal.Az egész teljesen váratlanul jött,semmi bajom nem volt aznap,egyszer csak szúró érzést éreztem a bal szememben,olyan volt mintha valami belement volna.Cseppentettem bele szemcseppet,borogattam kamillával.Reménykedtem hogy másnapra elmúlik,de csak rosszabb lett.Másnap reggel mindkét szemem fájt.Nem volt se vörös,se duzzadt a szemem,beteg is voltam,gondoltam kötőhártyagyulladás lett.Teltek a napok,továbbra is fájt a szemem,de nem volt váladék se vörös a szemem,kamillával kezelgettem,majd elmentem a szemészetre.Ott azt állapították meg hogy allergiás kötőhártyagyulladás.Kaptam szemcseppet,a fájdalom szépen lassan elmúlt.Megpróbáltam sminkelni,ugyanis én eddig minden nap sminkeltem magam,de azonnal elkezdett fájni a szemem,még a szemhéjpúdertől is.Kontaktlencsét szintén nem tudok hordani.Mentem a szemészetre kontrollra,elmondtam a panaszaim de nem foglalkoztak vele.Háziorvos se látott semmit.Továbbra se tudok sminkelni ami eléggé rossz érzés számomra mert nem tudom mi lehet a probléma.Minden sminktermékem lecseréltem új hipoallergén termékekre,de azoktól is fáj.Szerintetek fel kéne keresnem másik szemészorvost vagy bőrgyógyászhoz forduljak?Köszönöm ha végig olvastad!

2020. febr. 16. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
63%
Vannak olyan (herpesz?)vírusok, amelyek szem-fájást tudnak okozni.
2020. febr. 16. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha az a diagnózis, hogy allergiás kötőhártya gyulladás, akkor én az allergiát vizsgáltatnám ki. Nálunk ezt a fül orr gégészeten végzik, nem tudom máshol is így van-e vagy külön osztály foglalkozik vele.
2020. febr. 17. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!