Érdemes ezzel a problémával felkeresnem a nőgyógyászomat?
Figyelt kérdés
Már egy jó pár hónapja nagyon furcsa hangulatingadozásaim vannak menzesz első 1-2 napján. Általában vagy aznap, mikor megjön, vagy másnap felfoghatatlan komor, sötét hangulatba kerülök, nagyon intenzív szuicid érzésekkel. Szabályosan félelmetes.
Általában 1 napig tart ez a "feketeség", másnapra újra friss, üde, kivirult leszek, mintha soha nem is lettem volna abban a fojtogató, depresszív mélységben.
Köszi a normális válaszokat :)
2018. jún. 1. 15:06
1/1 anonim válasza:
Ha ezt egyéb tünetek ami a vérzéssel áll kapcsolatban nem követik,szerintem emiatt nem kell felkeresned a nőgyógyászt.A háziorvosodat azonban felkeresheted,hogy írjon fel antidepresszánst ha nagyon erősek a hangulatingadozások.Az előtte való napokban nekem is borúsabb a hangulatom,sokszor azt lrzem nincs értelme semminek,sírok is olyankor,de utána elmúlik és folytatódik minden a régiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!