Végbélnyílás körüli viszketéssel milyen orvost kell felkeresnem?
Figyelt kérdés
Elég kellemetlen téma, főleg, hogy nem tartom magam igénytelennek, szóval a higiéniával nincs problémám. 17 éves lány vagyok, a gyerekorvost nem szeretném ezzel felkeresni, tehát akkor nőgyógyászhoz kell időpontot kérnem?2015. dec. 30. 13:12
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy aranyered van és azért viszket? Az ugyanis járhat viszketéssel. Ha volt mostanában nehezebb székelésed, esetleg székrekedésed, akkor lehet, hogy kijött az aranyered és azért viszket. Vagy éppen pont hasmenésed, mert attól is kijöhet.
Vagy van egy fertőzésed, akár egy hüvelyi, ami átterjed a végbél körüli területre. Nincs ilyen jellegű problémád?
Amúgy ezzel nem nőgyógyászhoz kell menni. A háziorvoshoz kell első körben menni, aki meg tovább küld vagy belgyógyászhoz, vagy proktológushoz.
2/8 anonim válasza:
Márpedig házi- vagy gyerekorvost. A nőgyógyásznak semmi köze a s*gged lyukához, nem is értem, hogy merült föl.
3/8 A kérdező kommentje:
nem mostani probléma, csak sehogy sem tudom rászánni magam... Fogalmam sincs
2015. dec. 30. 13:21
4/8 anonim válasza:
Esetleg még gombás fertőzés jutott eszembe, az is okozhat viszketést.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi, akkor tényleg felkeresem a gyerekorvost, csak itt a környéken mindenkit ismer aztán egy idegennek jobb lett volna... de ha nincs más akkor ez lesz :D
2015. dec. 30. 13:27
6/8 anonim válasza:
Köti az orvosi titoktartás, szóval nem fogja nyugodj meg szétkürtölni, hogy mi a bajod.:)
Meg aztán hidd el, hogy találkozott már rosszabb dolgokkal is.
7/8 anonim válasza:
Ne félj, a doki senkinek nem fogja ezt elpletykálni. :) Naponta több ilyet lát, sőt még rosszabbat is. Szerintem is vagy aranyér jellegű probléma lehet, vagy bélféreg. Nézd meg a székleted, hogy nincsenek-e benne kis fehér valamik, mert ha igen akkor bélféreg. Nekem is múltkor volt ilyen, nagyon gáznak éreztem, de már nagyon kellemetlen volt, egy darab gyógyszer, amit a doki felírt azonnal helyre rakott :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem bélférged van, kapsz rá gyógyszert és meggyógyulsz. Nem fog vizsgálni, nyugi, esetleg széklet mintát kell majd adnod közeg és járványügyieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!