Érdemes lenne felkeresnem másik endokrinológust?
Menj el mindenképpen, ha engedi a pénztárcád akkor magánhoz menj. Én a menstruációmmal voltam úgy, hogy egyszer csak nem jött meg. Elmentem nőgyógyászhoz, endokrinológushoz kb. úgy állították be mintha nem lenne semmi gond azzal hogy nem menstruálok rendesen lassan egy éve..... Elmentem magánba, nem szakadtam bele anyagilag és ki lettem vizsgálva, és azóta vissza is jött a menstruációm.
Egy próbát megér nálad is, kérj időpontot és a meglévő leleteidet vidd el a hormonvizsgálatról és a cukorterhelésről.
Az szép, ugyanaz a bajom,mint neked és kb egy idősek vagyunk. Én ma megyek először dokihoz ezzel, egy kicsit most félek,nem szeretném,ha ugyanezt mondanák nekem is .
Nagyon pattanásos az arcom,nyakam,combom. Vagyis inkább már kiütésszerű ,rengeteg kicsi van rajtam. Szőrösödöm rendesen.. menstruációm hol elmarad hol 20-21. napon jön.
20 nap múlva mennem kell hormon vizsgálatra,pajzsmirigy,tesztoszteron stb plusz inzulinra . közben beiktatni egy nőgyógyászati uh-t.
Viszont mikor megkérdeztem a dokit,hogy mi van akkor ha nem nőgyógyászati a bajom csak hallgatott,meghogy majd ajánl egy jó bőrdokit. Holott mondtam hogy már voltam ott is és semmit nem ért,plusz nekem a testemen is van sok pattanás szóval nem hiszem hogy az a megoldás hogy lemarjuk az arcomról ,de közben ugyanúgy vergődjön a szervezetem,mert valami baja van.
Úgyhogy ez még egy hosszú procedúra lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!