Kezdőként ti is dobtatok ki egy havi adagot?
Figyelt kérdés
Ma van az elős napom, amikor egyedül raktam be a kontaktlencsét, és sajnálatos módón, hazavágtam egy havi adagot(mosdóba esett, mondták, ha ez történik akkor dobjam ki). Ugye nem csak én vagyok ilyen béna, és már megesett-e ez valakivel.2019. aug. 15. 12:42
1/5 anonim válasza:
Később is megeshet. Többek között ezért hordok napit.
2/5 anonim válasza:
Ha nem volt víz a mosdóban felesleges volt kidobni, be kellett volna rakni tisztítófolyadékba 6-8 órára
De én az elején pl tiszta papírtörlőt raktam a mosógépre meg egy kis tükröt és itt tettem be
3/5 anonim válasza:
Én egyszer leejtettem a lencsét, kerestem egy 15 percen keresztül, majd rájöttem, hogy a talpamra van rátapadva. Lehet mondani, hogy undorító, de én alapos tisztítás után hordtam tovább :D
4/5 A kérdező kommentje:
Hát pont előtte nap mondták, hogyha mosdóba esik, akkor dobjam ki, inkább megfogadtam a tanácst, most így kidobtam 3 ezer forintot az ablakon, de hát az ember a seját hibáiból tanul
2019. aug. 15. 14:23
5/5 anonim válasza:
hát azért, ha a földre esik én is kidobom, azt meg, ha 15 percet a talpán van valakinek, az már gáz.... a mosdó azért tisztább, mint a padló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!