Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen veszélyei vannak annak...

Milyen veszélyei vannak annak ha valaki egyedül LSD tripezik kezdőként a szabadban?

Figyelt kérdés
lsd

2014. szept. 7. 14:45
 1/3 anonim válasza:
43%
Annyit mondok ne tedd az LSD egy tudatmódosító drog már kis adag is veszélyes lehet.Ráadásul rosszabb amikor be vagy rugva nem tudod olyankor mit csinálsz.Ha valami szörnyű dolgot élsz át és utána szívod be magad tudatodon kívűl még öngyilkosságot követhetsz el.Ne tedd!
2014. szept. 7. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyedül eleve ne szerintem elsőre. Nagyon radikális élmény lehet, jó ha van ott veled valaki, aki tudja mi van. Nem csak, hogy vigyáz rád, de eleve biztonságérzetet adhat neked.

Olyan helyzetekbe meg nem egyedül se kerülj szerintem, ahol veszélybe kerülhet a tested, döntéseidtől, reakcióidődtől függően. Egyszerűen amiatt, mert a figyelem eléggé beletud veszni dolgokba. Szerintem nem túl jó ötlet pl autók között rohangálni.

Ezen túl szerintem a sok idegen ember sem annyira szerencsés kezdőként. De ez inkább lelki okokból.

Ha a szabadba csak annyit jelent, hogy egy réten és senki nem zavar, akkor szerintem ez nem extra kockázat(de egyedül még itt se). De mondjuk egy hegyen ahol döntést kell hozni, hogy most ezen a meredeken lemehetek vagy nem az megint kerülendő szerintem.

2014. szept. 8. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Kis adagban nem veszélyes, de sosem tudhatod hogy pontosan mennyit tartalmaz egy bélyeg. Van hogy nagyon elszállsz tőle és teljesen összeomlik a tudatod. Ilyenkor jobb ha van veled valaki, és olyan környezetben toljad be a cuccot amit ismersz. Így is eléggé elfogsz rugaszkodni a valóságtól, jobb hogy ha egy biztonságos helyen vagy, mondjuk otthon a szobádban. Az LSD-t nem az élvezet miatt használja az ember, hanem hogy megismerje a világnak ezt a részét is.
2014. szept. 16. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!