Milyen veszélyei vannak annak ha valaki egyedül LSD tripezik kezdőként a szabadban?
Egyedül eleve ne szerintem elsőre. Nagyon radikális élmény lehet, jó ha van ott veled valaki, aki tudja mi van. Nem csak, hogy vigyáz rád, de eleve biztonságérzetet adhat neked.
Olyan helyzetekbe meg nem egyedül se kerülj szerintem, ahol veszélybe kerülhet a tested, döntéseidtől, reakcióidődtől függően. Egyszerűen amiatt, mert a figyelem eléggé beletud veszni dolgokba. Szerintem nem túl jó ötlet pl autók között rohangálni.
Ezen túl szerintem a sok idegen ember sem annyira szerencsés kezdőként. De ez inkább lelki okokból.
Ha a szabadba csak annyit jelent, hogy egy réten és senki nem zavar, akkor szerintem ez nem extra kockázat(de egyedül még itt se). De mondjuk egy hegyen ahol döntést kell hozni, hogy most ezen a meredeken lemehetek vagy nem az megint kerülendő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!