Lehet e baj a nyúlharapásból?
Figyelt kérdés
Megharapott este a nyulam. Nem nagyon, csak odakapott a fogával, nem mélyesztette bele. Olvastam nagyon sok rosszat a veszettségről, ez nyulaknál nem fordulhat elő ugye? Ha jól tudom azt csak veszett vadállattól veheti át. Orvoshoz elnézek majd, mégiscsak állat harapott meg.2019. jún. 17. 23:07
1/6 anonim válasza:
8 éve tartok torpenyulat. Eddig akárhányszor megkapott semmi bajom nem lett. Ha viszed orvoshoz és oltatod akkor semmi bajod nem lehet.
2/6 anonim válasza:
Az égvilágon semmi bajod nem lesz.
Mitől lenne veszett?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet az, ha jól tudom azt csak egy másik állatól kaphatja el..oltva nincs nemrég került hozzám ráadásul már vemhes volt..viszont 10 év alatt ilyen vad nyulam még nem volt úgyhogy sokáig nem marad
2019. jún. 17. 23:50
4/6 anonim válasza:
Gyerekkoromban mindig lekente papám ecettel a nyúlharapást. Csípte mint állat...De bajunk nem lett tőle
5/6 anonim válasza:
A nyulat kellett volna, a 2. után nem harapott volna többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!