Szakított a barátnőm nagy balhé volt. Eltört a kezem?
Csunyan szakitott 1,5ev utan.
A sulibol ki akart rugatni a hazugsagaival.
Belevertem mergembe a falba.
1 ütés volt csak a kisujjam es a gyurusujjamon az a csont tudjatok az a csucsok az oklon a kezfejem kozepere felcsuszott es a kezfejem is szettort.
Hetfon lehet mutik.
Sose lesz mar olyan mint regen?
Nagyon latszani fog?
Most rogzitve van.
18fiú.
Válaszokat előre is köszönöm.
Na látod ennyit nem ért meg a barátnőd .
A fiúknak meg van az a lehetősége ,hogy mindig ők választanak .Ahogy a nótában is ,1 helyébe 1000 is akad .
Hát igen,ez a diák szerelem .
A műtét hegei mindenképpen megmaradnak. Hogy a kezed mennyire lesz 100%-os a műtét után azt így látatlanban nem lehet megmondani.
Egyébként aranyos, hogy azt hiszed a barátnőddel van a baj, de amit leírtál az alapján te vagy ideggyenge. Épp elméjű ember nem üti a falat.
Épp elméjű ember nem akarja a masikat kirugatni a hazugsagaival ;)
Es igen belevertem a falba hogy ne csinaljak más hulyeseget :)
Más ember nem csak ennyit tett volna.
Nem, más ember valóban nem ezt tette volna. Épp eszű ember sem másban sem magában nem okoz kárt csak azért mert ideges.
Ne magadból indulj ki. A barátnőd helyében én is dobtalak volna. Gondolom az élet más területén is hasonlóan labilis elmeállapotban vagy...
Tudod 18 vagyok, ha kirugnak a hazugsaga miatt mar baszhatom a sulit ;)
Majdem elbaszta a jövőmet.
És nem nem vagyok ilyen egyaltalan.
Teljesen nyugodt, higgadt ember vagyok.
A hozzám közel állók is meglepodtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!