Hiába alszok, állandóan fáradt vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyjából január óta dög fáradt vagyok, pedig elég sokat alszom. Fél éve elég sokat stresszelek napi szinten. Értem ez alatt a felvételit, szóbeliket, de közben még rákos is lett a nagymamám, szülők válását, év végi hajtást, egyéb balhékat, meghalt a féltesóm (igazából anyám elvetélt), és mindezeket senkivel nem tudtam megbeszélni, mert a "legjobb barátnőm" közölte, hogy egy másik emberrel sokkal jobban elvan, ezért nem szeretne velem beszélni... Szóval minden szar. Ráadásul új suliba is megyek szeptembertől. Mit tegyek, hogy végre össze szedjem magam, és ne legyek zombi?
14/l
2017. júl. 5. 21:37
1/2 anonim válasza:
Szerintem hagyd ülepedni, egyszerre ez most sok volt és azért szar most annyira, később jobb lesz, távolabb mindentől. Keress normális, támogató embereket, a szarokat meg tedd lapátra. Viszont ha nem javul a kedved, akkor egy terapeuta szerintem tudna segíteni. Én már sajnálom, hogy anno nem jártam hozzá ilyen évesen, meg is lettek a következményei. Egyébként a fáradtságot vagy depresszió vagy vitaminhiány okozza, de asszem vérszegénység is okozhatja. Egy vérkép vizsgálat nem árthat meg.
2/2 anonim válasza:
#1. jól mondja. Az alvással sem kipihenhető fáradtságot a stressz okozza. Javaslom sok vitamin, sok folyadék fogyasztását, kellemes tevékenységek végzését, és valami könnyű sportot, pl bicaj, séta. Kimerült a szervezeted, de össze tudja magát szedni, csak ehhez idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!