Gipszet szeretne a gyerekem. Miért?
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a fiam azt szeretné, hogy gipszbe kerüljön. Még sosem volt neki begipszelve semmije, nem volt megsérülve. Azt mondja, mindig is érdekelte, vonzotta ez, és ki akarja próbálni, hogy milyen. Le vagyok döbbenve, nem tudom, hogy mit szóljak vagy csináljak. Nem értem. Kárt akar tenni magában? Fájdalmat és szenvedést akar? Örüljön, hogy egészséges! Esetleg figyelemhiánya van? Pedig tőlünk minden figyelmet megkap, ez inkább az iskolánál jöhet szóba. Nagyon elszántnak tűnik, mindenképp gipszben akar lenni, attól tartok, hogy valahogy megoldja, amikor nem itthon van. Félek, hogy ha más nem, úgy, hogy szándékosan kárt tesz magában,de nagyon remélem idáig nem jut el. Ez normális? Miért akarhatja ennyire ezt? Mit tegyek?2018. okt. 23. 15:30
11/12 anonim válasza:
Lehet venni ilyen gipszes pólyát, tulajdonképpen gézcsík vastagon bevonva gipszporral, vízbe mártod és ráteszed a bőrre, bekötözöd vele az adott testrészt és megkeményedik, nemtom miből van a valódi gipsz de kb ugyanaz az eredmény... csak ha nem keni be vastagon testápolóval legyantázza a lábát meg nehéz levágni :D
12/12 anonim válasza:
Ja és nem fétis meg ilyenből tudom, mintázáson anno ezzel gipszeltük be a kézfejem hogy aztán öntőformát csináljunk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!