Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Gipszet szeretne a gyerekem....

Gipszet szeretne a gyerekem. Miért?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a fiam azt szeretné, hogy gipszbe kerüljön. Még sosem volt neki begipszelve semmije, nem volt megsérülve. Azt mondja, mindig is érdekelte, vonzotta ez, és ki akarja próbálni, hogy milyen. Le vagyok döbbenve, nem tudom, hogy mit szóljak vagy csináljak. Nem értem. Kárt akar tenni magában? Fájdalmat és szenvedést akar? Örüljön, hogy egészséges! Esetleg figyelemhiánya van? Pedig tőlünk minden figyelmet megkap, ez inkább az iskolánál jöhet szóba. Nagyon elszántnak tűnik, mindenképp gipszben akar lenni, attól tartok, hogy valahogy megoldja, amikor nem itthon van. Félek, hogy ha más nem, úgy, hogy szándékosan kárt tesz magában,de nagyon remélem idáig nem jut el. Ez normális? Miért akarhatja ennyire ezt? Mit tegyek?
2018. okt. 23. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Jesszusom, te még soha nem akartál semmit kipróbálni, hogy milyen érzés?

Nem eltörni akarja valamijét, pusztán kíváncsi az érzésre, hogy milyen gipszben lenni. Ez nem jelenti azt, hogy a fájdalmat is akarja vele együtt vagy bármi kárt akar tenni magában.

Én is szívesen kipróbálnék egy versenyautót, hogy milyen lehet benne utazni, ettől függetlenül nyilván nem fogok egybe se beleülni.

2018. okt. 23. 15:41
 2/12 anonim ***** válasza:
18%

Már megint a gipszes perverz...Nem unod még?

Ha nem az vagy,bocsi.

2018. okt. 23. 23:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos gipsz fetises a fiad :)
2018. okt. 24. 07:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Fú nekem egyszer felajánlották hogy üljek bele egy tolószékbe engem meg érdekelt milyen, akkor máris valójában ketté akarom törni a gerincem és egy életre lerokkanni....

Ez még trollnak is rossz.

2018. okt. 24. 15:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
gipszfétis :D :D :D
2018. okt. 25. 19:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor hogy akarhat gipszet, hogy közben nem tesz magában kárt? Lehet máshogy? És ez az egész vágy mitől lehet? Mi az a gipsz fétis?
2018. okt. 25. 19:35
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Mennyi idős a gyerek? Ha kicsi még, akkor szünidőben csináltass neki egy gipszet a lábára. Kérd meg aki csinálja, hogy jó szoros legyen. Ne félj, nem fogja akarni többet. Reméljük nem gipsz fétises lesz a gyerek!
2018. okt. 25. 19:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy nagy, 15 éves. Lehet gipszet csináltatni, csak úgy? Vagy hogy gondolod? Mert akkor tuti megpróbálja! Szerintem már mindent körüljárhatott a témában. Ez a gipszfétis mi? Mi van ha ilyen? Akkor mi a teendő?
2018. okt. 25. 20:04
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Volt itt pár hete egy kérdező,állandóan gipszet akart. Gipsz fétis=gondolom,arra izgul. Vagy valami ilyesmi. Elég perverz dolognak tűnik. Ha meg el is töri valamilyét hozzá,akkor be is zárhatnák.
2018. okt. 25. 22:43
 10/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Hacsak ő maga nem tud gipszelni, gipszet szerezni, akkor nem fogja tudni megoldani. Kárt nem hiszem, hogy tesz magában emiatt, hiszen nem tudhatja, hogy a sérülést gipszelve oldják-e meg.

Szorosan nem raknak rá gipszet, hiába is kérsz meg akárkit, mert veszélyes.

2018. dec. 14. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!