Van itt akinek műlába van?
Figyelt kérdés
Két éve elvesztettem a lábam, térd felett. Művégtagot kaptam, napközben azzal járok, itt meg mankózok.
Más is "érzi" a levágott lábát? Ti meddig tudjátok hordani a protézist napi szinten? Van hogy műláb nélkül mentek ki az utcára, dolgozni, suliba?
2018. szept. 19. 11:54
1/5 anonim válasza:
Én használok, de kb. 50%-ban kerekesszékezem is műláb nélkül, leginkább ha egész napra dolgom van és elfáradnék. Fantomérzés nekem is van, főleg hidegfrontkor rosszabb.
2/5 anonim válasza:
Én 2003 óta használok műlábat.
Bal láb, combközépen amputálva.
Igen, sokáig éreztem a lábam.
Naponta 10-12 órát is tudom hordani.
Kimegyek akár utcára is egy lábon.
3/5 anonim válasza:
Nekem mindkét lábam amputálták térd felett. Nemigazán használok protézist, kényelmesebb a kerekesszék. És én is szoktam érezni a lábaim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!