Lassan gyógyul a térdrándulás?
Sziasztok! Kb 3 hónappal ezelőtt megrándult a jobb térdemben a hajlatomnál lévő szalag(az a kemény szalag) s elég lassan akar gyógyulni,már egyáltalán nem sántikálok,nem is fáj már,nem is merev,csak érzem,hogy erőtlen, illetve amikor megnyomkodom,akkor nem olyan kemény,mint a másik,hanem olyan mintha laza lenne,meg van hogy hirtelen mozdulatokra befeszül rendesen,s olyankor fáj.
Szerintetek meddig lesz még fent ez az állapot?
Szerintem tornáztatsd, és kenegesd árnika, flexogil jó szokott lenni
Ha sportolsz akkor fokozatosan szoktatsd vissza, és használj térd szorítót olyankor
A gyogytornat pedig mindenképp javaslom
De amúgy nem tudom mennyi idő kell neki h teljesen meggyógyuljon. A rándulás lehet enyhe közepes és erős (az utóbbinál szalagszakadas is van)
Lehet reszleges szalagszakadas is de lehet hogy csak megnyúltak a szalagok.
Nekem tegnap randult meg a lábam, fáj is rendesen, de pihentetem, borogatom, kenegetem és faslizom..
Amikor tavaly a csuklóm rándult meg, akkor először kb 3 hétig fájt és nem tudtam ránehezedni és fájt, utána elmúlt, de később elestem megint és megint a kezemre estem, így a sérülés visszatért... hónapokig tartott a teljes gyógyulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!