Mi segíthet ilyenkor?
Tegnap kosarazás közben rosszul érkeztem a bal lábamra és csúnyán megrándult a térdem. Nem tudtam ráállni és a mentő vitt be a kórházba. Ott az orvos megvizsgált és azt mondta: nem komoly, csak egy térdrándulás, borogassam, kenjem kenőccsel..stb és másnap mehetek iskolába és írt 2 hét tesi felmentést.
Nem tudtam elmenni ma suliba, mert most sem tudok ráállni a lábamra és minden egyes mozdulat fáj. Emellet, ha kb egy órán keresztül ugyanabban a helyzetben van a lábam, akkor ha egy apró mozdulatot is teszek borzasztóan sajog..
Az orvos vette félvállról vagy én vagyok ennyire gyenge, hogy nem tudok ráállni ma sem?
Mivel tudnám felgyorsítani a gyógyulást? Hogyan szűntethetném meg a fájdalmat minnél hamarabb?
Menj egy másik orvoshoz. Ugyanezek a tüneteim voltak nekem is, amikor kiugrott a térdem (annyi különbséggel, hogy negyedóra múlva sántikálva már tudtam járni), porc is sérült, és azóta is fáj. Sok különböző orvosnál voltam, és mindegyik mást mondott, valamelyik műteni akart, valamelyik pedig azt mondta, hogy "Isten ments, hogy ezt a térdet műtsük!"
Tehát különbség van orvos és orvos között. Keress fel egy másikat, mielőtt nagyobb baj lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!